Gör din städning effektivare

Hej!

Många av oss städar ofta, men ibland känns det som att det inte är någon idé. Här är några tips på hur du kan göra din städning snabbare och mer effektiv:

1. Sortera ditt städutrustning. Ha allt du behöver inom räckhåll så att du inte behöver leta efter saker.

2. Börja med de stora ytorna. Golvtvätt ger dig en bra start på din städning.

3. Gör sysslan till en lek. Spela musik och dansa runt så att det känns avslappnande och roligt.

4. Ta ett rum i taget så att du inte blir stressad och överväldigad.

5. Belöna dig själv när du är klar med arbetet. Ta en kopp te, luta dig tillbaka och njut av det rena hem du har skapat!

Följ dessa tips och du ska se att du riktigt längtar tills det är dags igen! Men, detta är ju för den som hinner, jag vet ju så väl att flera av er inte hinner med dessa göromål. Om du inte hinner med din städning så är det inte fel att du vänder dig till en firma och här i Sala med omnejd finns det en som jag har hört ska vara mycket bra. Jag har inte vänt mig till dem själv för jag älskar städning, men en nära vän har anlitat dem och hon är mycket belåten med deras hjälp. De kan då hjälpa dig på ett sätt som passar dig och dina önskemål och behov och antingen komma en gång i veckan, en gång i månaden eller bara vid ett enstaka tillfälle. Så hoppas att det här inlägget kan vara till nytta men det skulle jag tro för vi har alla behov av att ha det fint och rent omkring oss!

Nu vet du i alla fall att det finns stöd om jobbet blir för mycket för dig! Ha det gott! Kram Anneli i Sala!