Nymålat i min lägenhet

Hej och god dagens på er alla mina goa och glada läsare som har klickat er in till min blogg. Hur mår ni en dag som den här? Jag menar att det är mörkt ute så här i mitten av december och rätt så trist väder men det ska nog bli en bättre dag för er i morgon, om denna dagen inte känns hundra procent okej! Jag tycker hur som helst att de är jättekul att ni har kommit in på bloggen och till ett inlägg som ska handla om några riktigt begåvade målare i Jönköping och Lidköping och Skara. Jag vände mig till dem när jag skulle måla om i min bostadsrätt. Nu ska jag satsa helhjärtat på att inreda lägenheten. Det har jag inte velat göra innan den var ommålad och omtapetserad, men nu är den det så jag tror inget annat än att ni kommer att få stå ut med att läsa många inlägg om inredning de kommande veckorna! Har ni något tips på någon bra butik så vill jag gärna få reda på det. Hur som helst, dessa målare Jönköping med omnejd har utfört ett kvalitativt måleri och tapetsering och det märks att det är fackmän som varit i farten. En kompis till mig har tapetserat själv hemma hos sig och det är inte alls särskilt bra gjort. Synd när hon betalade så mycket för tapeterna. Jag tycker att det känns säkrast att ta hjälp av riktiga målare som har utbildning, och behöver man få hjälp inom måleri eller tapetsering så tycker jag att man ska vända sig till dessa målare i Jönköping med omnejd om man bor här eller i dess omnejder vill säga.