Behöver du en flyttfima?

Hej och hallå och tjenare mors på er alla! Nu börjar jag komma i ordning i lägenheten. Det har varit väldigt mycket att göra med denna flytt men eftersom jag och min fru skilde oss och sålde huset så var det nödvändigt att flytta. Hemmet delades upp och ungefär hälften av grejerna följde med mig och hälften min före detta fru. Vi kom inte riktigt överens om vem som skulle ha vad med det är en annan historia. Jag tog hjälp av en flyttfirma som kan hjälpa även dig om du behöver hjälp med flytt i Falun eller Borlänge. Risviks Express är namnet på detta företag och jag känner verkligen att det var ett riktigt bra beslut att anlita dem. 

Med tanke på att det är så många som kommer att flytta om inte precis nu på direkten så i alla fall senare, så tänkte jag att jag skulle vilja tipsa er om det här företaget. Mitt syfte med att skriva i den här bloggen handlar egentligen inte så mycket om mig själv. Det är så, att av omtanke om andra, så skriver jag helst sådana inlägg där jag kan få rekommendera er någonting, som det här företaget som kan vara er behjälpliga med er kommande flytt i Falun eller Borlänge. Personligen känner jag mig oerhört nöjd med hjälpen och det var så underbart att slipa att kämpa med denna flytt helt själv, möjligtvis hade jag kunnat ta hjälp av vänner och arbetskamrater. Risviks Express är ett rätt så välkänt företag och med tanke på att de har funnits sedan 1975 så kan vem som helst förstå att detta företag inom flytt i Falun och Borlänge har funnits så länge som de har gjort av en anledning, nämligen på grund av att de är så duktiga som de är.